top of page

Meezingen

Zing je graag en is jouw vriendinnengroep nooit groot genoeg? Dan hebben we misschien de perfecte hobby voor jou! 
Voor wie?

Mavelle richt zich op dames van 20 tot 35 jaar. Muziek kunnen lezen is een pluspunt maar geen must. Toonvast kunnen zingen natuurlijk wel. Dat bekijken we graag even samen.

Repetities

Er is één wekelijkse koorrepetitie op woensdagavond van 20u tot 22u. We repeteren bij productiehuis Medialife (Vissersstraat 2D, Hasselt). Op de koorrepetities werken we aan stemverzorging, toongelijkheid, muzikale expressie en interpretatie.  Regelmatig schakelen we een zangpedagoog in of organiseren we een coaching rond podiumuitstraling.

In het voorjaar gaan we Mavelle XL ! We trekken er een heel weekend op uit om gefocust te werken aan ons repertoire, elkaar beter te leren kennen en veel lol te beleven.

Concerten en optredens

We organiseren jaarlijks een eigen groot concert.  Daarnaast geven we ook een tweetal kleinere pop-up concerten of treden we op tijdens evenementen.  Af en toe durven we ook wel eens deelnemen aan evaluatieoptredens voor een jury, zo kunnen we verder groeien als koor. 

Mavelle Café

Een keer per maand organiseren ons Mavelle Café in de bar van onze repetitieruimte. Na de repetitie gezellig samen een glaasje drinken, het kan. Pooltafel, check!

Toetreden tot het koor

Je mag twee vrijblijvende proefrepetities doen. Daarna doe je een kleine stemtest alleen bij de dirigent: hij gaat na welke stemsoort je hebt en of je toonvast kan zingen. We polsen ook even naar je motivatie om een Mavelleke te worden. 

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt 135 euro voor een heel jaar (september-juni). Zangeressen die in de loop van het jaar toetreden, betalen een verminderde bijdrage:

  • na oktober: 115 euro

  • na Kerst: 95 euro

  • na Pasen : 45 euro

In het lidgeld zitten een 40-tal repetities per jaar vervat, jouw deelname aan de allertofste optredens! Prints van de partituren en een ongevallenverzekering.

Kriebelt het om eens een proefrepetitie te komen meedoen?

Stuur ons een berichtje en we komen snel bij je terug.
Dankjewel voor je bericht. 
bottom of page